🔍Прочитај ја статијата

Дневен ред на наредната седница на Уставен суд (14-та седница 25.05.2016)

Автор: Justicia.mkПрегледано: 635 патиОбјавено: 21/05/2016

Уставен суд го има соопштено дневниот ред на иницијативи...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Здружението на судиите на Република Македонија одржа Вонредно собрание

Автор: Justicia.mkПрегледано: 479 патиОбјавено: 21/05/2016

На ден 20.5.2016 година, Здружението на судиите на Република Македонија одржа Вонредно собрание...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Што содржи последниот број на „Службен весник на Р.М.“ (бр.98/2016 од 19.05.16)

Автор: Justicia.mkПрегледано: 540 патиОбјавено: 21/05/2016

Информирање за содржината на последниот број на „Службен весник на Република Македонија“...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

ЦРРМ: Времен прекин на веб-сервисите

Автор: Justicia.mkПрегледано: 324 патиОбјавено: 21/05/2016

Централниот регистар Ве известува дека...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Масло од канабис во македонските аптеки до крајот на месецот

Автор: Justicia.mkПрегледано: 1029 патиОбјавено: 17/05/2016

првите проверени и контролирани производи во аптеките до крајот на мај годинава...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Соопштение - Случај „ТНТ“

Автор: Justicia.mkПрегледано: 348 патиОбјавено: 17/05/2016

Во однос на случајот во јавноста познат како „ТНТ“...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Промена на дневниот ред на наредната седница на Уставен суд закажана за 18-ти Мај

Автор: Justicia.mkПрегледано: 376 патиОбјавено: 17/05/2016

Уставен суд денес соопшти за промената на дневниот ред на...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

ИДСЦС: Истражување на јавно мислење за актуелни политички случувања

Автор: Justicia.mkПрегледано: 780 патиОбјавено: 17/05/2016

Институтот за демократија „Социетас цивилис“ (ИДСЦС) спроведе истражување на јавното мислење...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Вонредно Собрание на Здружението на судиите на РМ

Автор: Justicia.mkПрегледано: 339 патиОбјавено: 17/05/2016

Здружението на судиите на Република Македонија ќе одржи Вонредно Собрание...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Што содржи последниот број на „Службен весник на Р.М.“ (бр.94/2016 од 16.05.16)

Автор: Justicia.mkПрегледано: 587 патиОбјавено: 17/05/2016

Информирање за содржината на последниот број на „Службен весник на Република Македонија“...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Што содржи последниот број на „Службен весник на Р.М.“ (бр.93/2016 од 12.05.16)

Автор: Justicia.mkПрегледано: 402 патиОбјавено: 14/05/2016

Информирање за содржината на последниот број на „Службен весник на Република Македонија“...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Што содржи последниот број на „Службен весник на Р.М.“ (бр.92/2016 од 11.05.16)

Автор: Justicia.mkПрегледано: 452 патиОбјавено: 13/05/2016

Информирање за содржината на последниот број на „Службен весник на Република Македонија“...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ