🔍Прочитај ја статијата

Работилницата на тема „Управување со правни ризици“

Автор: Justicia.mkПрегледано: 671 патиОбјавено: 29/09/2016

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје со задоволство Ве повикува да учествувате...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

3rd Itinerant Summer University in the Balkans

Автор: Justicia.mkПрегледано: 525 патиОбјавено: 27/09/2016

се одржа Третиот патувачки летен универзитет...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Стипендии за студирање на најдобрите 100 светски универзитети

Автор: Justicia.mkПрегледано: 1372 патиОбјавено: 14/05/2016

Шеста година по ред Министерството за образование и наука доделува стипендии за...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Известување - Испит за медијатори (јунска сесија)

Автор: Justicia.mkПрегледано: 1075 патиОбјавено: 11/05/2016

Известување за испит за медијатори во јунска сесија...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Правосуден испит - Распоред (Студии на случај)

Автор: Justicia.mkПрегледано: 534 патиОбјавено: 10/05/2016

Распоред за полагање на правосуден испит - Студии на случај во Априлската испитна сесија 2016...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Известување - Испит за медијација

Автор: Justicia.mkПрегледано: 978 патиОбјавено: 04/05/2016

Ве информираме дека Испитот за медијатори...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Известување - Испит за Извршители

Автор: Justicia.mkПрегледано: 449 патиОбјавено: 04/05/2016

Се известуваат кандидатите кои се пријавиле...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Известување - Испит за Извршители

Автор: Justicia.mkПрегледано: 815 патиОбјавено: 25/04/2016

Се известуваат сите заинтересирани лица...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Трета летна школа - Call for applicants

Автор: Justicia.mkПрегледано: 1389 патиОбјавено: 18/04/2016

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје во соработка со Franco-German University ја организира третата летна школа...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

ЦАРИНСКА УПРАВА: ОБУКА за полагање на Стручен испит за ЛИЦЕНЦИРАН ЗАСТАПНИК

Автор: Justicia.mkПрегледано: 1615 патиОбјавено: 16/04/2016

Царинската управа на Република Македонија организира претходна обука за полагање на стручен испит за лиценциран застапник...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Презентација на образовни програми на Американската Амбасада во Скопје

Автор: Justicia.mkПрегледано: 709 патиОбјавено: 16/04/2016

презентација на образовните програми за постдипломски и постдокторски студии за студенти и професори што ги нуди Американската Амбасада во Скопје...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
🔍Прочитај ја статијата

Испит за извршители - мајска сесија

Автор: Justicia.mkПрегледано: 566 патиОбјавено: 15/04/2016

Известување за испит за извршители во мајска испитна сесија...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ