Aleksandar C.Trajkovski LL.B.


Образование:  

ПРВ ПРИВАТЕН УНИВЕРЗИТЕТ ФОН - СКОПЈЕ, Р. Македонија                    2012-2014

Кандидат за Магистер по правни науки, од областа на казненото право

  • Стипендист на последипломски студии на Факултетот за правни науки
  • Освоени 288 / 300 ЕКТС

 

ПРВ ПРИВАТЕН УНИВЕРЗИТЕТ ФОН - СКОПЈЕ, Р. Македонија                    2009-2012

Дипломиран правник

  • Завршен во предвиденото време, со сите почести
  • Просек: 10/10
  • Учество во повеќе проекти и семинари
  • Освоена целосна стипендија за последипломски студии на Факултетот за правни науки

 

ОСУ„Св.Климент Охридски“ Охрид, Р. Македонија                                          2009-2012

Диплома за положена државна матура (Гимназиско образование – општествено-хуманистичко подрачје)

  • Завршен во предвиденото време, со сите почести
  • Просек: 4,6/5
  • Завршен проект: Организиран криминал - Социлогија

Сертификати:  

Understanding the origin of Crime - Griffith University - june 2014;

Negotiation and conflict resolution - (MSGM) Macquarie Graduate School of Management - june 2014;

Политичка Академија 2012 -  Конрад Аденауер Фондација - Институт Павел Шатев - Едуардо Фреи;

Школа на правото на Европската Унија - мај 2011 - Факултет за правни науки при УДГ Црна Гора;

Проект: Импровизирано судење 2011 - Факултет за правни науки и Факултет за детективи и безбедност при ФОН Универзитет;

Проект: Фабрика на знаење - ФОН Универзитет (2011;2012)


Контакт информации

E-Mail: actrajkovski@yahoo.com

Телефон: 070000000