Летна школа под наслов „Essentials of European Union Law"

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 1018 пати
Датум на објава: 02/07/2014

 

Повик за учество на Летната школа под наслов „Essentials of European Union Law" што ќе се одржи во Загреб и Ријека, Р. Хрватска, од 31.08.2014 до 13.09.2014 г. во организација на SEELS Network.

Крајниот рок за аплицирање е 10-ти Јули, 2014 година.

 

ПРИЛОГ: Повик за учество