Договор за привремена работа

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 722 пати
Датум на објава: 24/12/2013

 

Во прилог можете да го превземете образецот за Договор за привремена работа.

 

Justicia.mk, Ве советува да се консултирате со стручно лице во врска со сите дополнителни информации за вашиот случај.