Договор за авторско дело

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 4618 пати
Датум на објава: 24/12/2013

 

Во прилог можете да го превземете образецот за Договор за авторско дело.

 

Justicia.mk, Ве советува да се консултирате со стручно лице во врска со сите дополнителни информации за вашиот случај.