Договор за купопродажба на земјиште

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 4083 пати
Датум на објава: 24/12/2013

 

Во прилог можете да го превземете образецот за Договор за купопродажба на земјиште.

 

Justicia.mk, Ве советува да се консултирате со стручно лице во врска со сите дополнителни информации за вашиот случај.