Договор за делба на заеднички имот

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 1447 пати
Датум на објава: 24/12/2013

 

Во прилог можете да го превземете образецот за Договор за делба на заеднички имот.

 

Justicia.mk, Ве советува да се консултирате со стручно лице во врска со сите дополнителни информации за вашиот случај.