Договор за извршување на услуги - телевизиско емитување на рекламни спотови

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 664 пати
Датум на објава: 24/12/2013

 

Во прилог можете да го превземете образецот за Договор за извршување на услуги - телевизиско емитување на рекламни спотови.

 

Justicia.mk, Ве советува да се консултирате со стручно лице во врска со сите дополнителни информации за вашиот случај.