05/03/2015 Акти со коишто ќе се изврши ефективна примена на Законот за административни службеници, Законот за вработените во јавниот сектор...

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 646 пати
Датум на објава: 24/02/2015

 

 

ЗДРУЖЕНИЕ НА ПРАВНИЦИ НА РМ ВИ НАЈАВУВА

ЕДНОДНЕВНО СОВЕТУВАЊЕ СО ОБУКА НА ТЕМА:

„АКТИ СО КОИШТО ЌЕ СЕ ИЗВРШИ ЕФЕКТИВНА ПРИМЕНА НА ЗАКОНОТ ЗА АДМИНИСТРАТИВНИ СЛУЖБЕНИЦИ (ЗАС), ЗАКОНОТ ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР (ЗВЈС) И ПРАВИЛНИЦИТЕ ВО ВРСКА СО НИВ“

05.03.2015 година, Правен факултет „Јустинијан Први“

 

НАПОМЕНА: СОВЕТУВАЊЕТО Е БЕЗ НАДОМЕСТОК ЗА УЧЕСНИЦИТЕ, НО СО ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПРЕТХОДНО ПРИЈАВУВАЊЕ НА mla@mla.org.mk со назнака за СЗАС и ЗВЈС

 

ПРИЛОГ: Агенда

 


Извор: Здружение на правници на Р.М.