07-09/05/2015 72-ра СРЕДБА НА ПРАВНИЦИТЕ

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 1100 пати
Датум на објава: 03/04/2015

 

Под мотото „Правото не е правичност, но тежнее да ја оствари неа!“ , Здружението на правници на РМ оваа пролет по 72-ри пат ја организира традиционалната мајска Средба на правниците.

 

7.5. – 9.5.2015 година, ЕЗЕРСКИ КОМПЛЕКС – МЕТРОПОЛ

 

Овде можете да ја превземете Агендата

 

Вашето учество можете да го пријавите најдоцна до 6.5.2015 година со доставување на пополнета Пријава за учество на mla@mla.org.mk или со пополнување на електронска регистација.

 

Повеќе информации на следниов официјален линк.