Регистар на прописите и другите акти објавени во „ Службен весник на РМ “ во 2012 година

Автор: „ Службен весник на РМ “
Прoчитана: 543 пати
Датум на објава: 28/12/2013

 

Во прилог можете да преземете:

Регистар на прописите и другите акти објавени во „ Службен весник на РМ “ во 2012 година.

 

Доколку сте заинтересирани можете да ги погледнете и другите документи кои можете да ги преземете од Justicia.mk.