Водич за граѓаните низ структурата, надлежностите и услугите на Министерство за труд и социјална политика

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 679 пати
Датум на објава: 28/10/2013

 

 Во прилог можете да го превземете Водичот за граѓаните - низ структурата, надлежностите и услугите на Министерство за труд и социјална политика.

 

Доколку сте заинтересирани можете да ги погледнете и другите документи кои можете да ги преземете од Justicia.mk.