Бесплатна правна помош во Република Македонија !!

Автор: Жарко Хаџи-Зафиров, Гоце Коцевски ;
Прoчитана: 684 пати
Датум на објава: 29/12/2013

„Бесплатна правна помош во Република Македонија !! Бајка или реалност ??“ е труд издаден од Македонско здружение на млади правници.

 

Трудот можете да го преземете тука.

 

Доколку сте заинтересирани можете да ги погледнете и другите публикации кои можете да ги преземете од Justicia.mk.