Учиме право

Автор: Фондација Институт отворено општество - Македонија
Прoчитана: 1371 пати
Датум на објава: 22/01/2014

Се надеваме дека прирачникот ќе им биде од корист на младите секогаш кога ќе стапуваат во контакт со институциите на системот и дека истиот ќе претставува своевиден поттик за пофреквентно ползување на правата со коишто тие располагаат. 

 

Во прилог Ви го нудиме прирачникот „Учиме право“ кој можете да го преземете овде.

 

Доколку сте заинтересирани можете да ги погледнете и другите документи кои можете да ги преземете од Justicia.mk.