13-14 и 19-20 11/2015 Стручни работилници од областа на стечајот

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 547 пати
Датум на објава: 08/11/2015

 

До
Сите лиценцирани стечајни управници, членови на Комората

 

Се известуваат стечајните управници дека Комората на стечајни управници на РМ организира стручни работилници од областа на стечајот.

 

Едукацијата-обуката ќе биде организирана вообичаено во два турноса по Aпелациони подрачја:

 

Работилниците ќе се одржат во хотел ,,Милениум,,-Охрид.

 

Комора на стечајни управници на РМ