Истражувањата во општествените науки во Македонија

Автор: Фондација Отворено oпштество – Македонија
Прoчитана: 627 пати
Датум на објава: 12/12/2013

 

Публикацијата Истажувањата во општествените науки во Македонија содржи:


Состојби, предизвици и препораки за унапредување на политиките е резултат на нашите заеднички заложби за унапредување на политиките што ги регулираат истражувањата и статусот на младите истражувачи во областа на општествените науки во Македонија; активности имплементирани во рамки на Регионалната програма за промоција на истражувањата во Западен Балкан

 

Публикацијата Истажувањата во општествените науки во Македонија можете да ја преземете тука.

 

Доколку сте заинтересирани можете да ги погледнете и другите документи кои можете да ги преземете од Justicia.mk.