Електронска Здравствена Картичка

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 1217 пати
Датум на објава: 15/12/2013

 

Доколку сеуште немате започнато постапка за вадење на електронска здравствена картичка, еве неколку информации:

 

 

За подетални информации за издавањето на ЕЗК, уплатата, упатства за пополнување, правната регулатива, инсталациите за нивно користење и друго, посетете го порталот на Фондот за здравствено осигурување на Македонија.

 


Извор: www.fzo.org.mk