Мрежа на Правни факулети на Југоисточна Европа: Повик за аплицирање за практикант/ка

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 777 пати
Датум на објава: 09/05/2015

 

Мрежата на Правни факулети на Југоисточна Европа објавува повик за аплицирање за практикант/ка во спроведувањето на проект на Мрежата. Повикот со условите и упатствата за аплицирање се во прилог на следниов официјален линк.