8 животни правила кои треба да ги применуваме во професионалниот и во приватниот живот

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 1104 пати
Датум на објава: 23/01/2014

Овие животни лекции ни го прават животот по стабилен, се задржува професионалноста, а се базирани врз основа на љубов, почит и доверба ...

 

 

  • Не ветувајте нешто што не можете да го исполните 

  • Не се мешајте во животот на останатите 

  • Семејството е најважното нешто во животот 

  • Не дозволувајте да бидете преовладани од емоциите 

  • Пријателите близу - непријателите уште поблизу 

  • Бидете подготвени предвреме 

  • Градете пријателства врз основа на почит и доверба 

  • Професионалниот живот задржете го за Вас и за членовите од семејството 

 

Justicia.mk Ви предложува овие животни лекции да ги примените во вашиот професионален и приватен живот.