Адвокатски роковник 2014

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 1650 пати
Датум на објава: 20/01/2014

 

Адвокатската комора информира дека оваа година, адвокатите кои ја имаат регистрирано својата дејност во Скопје, треба да подигнат копија директно во просториите на Адвокатската комора. Адвокатите кои вршат дејност во другите градови, својата копија од адвокатскиот роковник треба да ја подигнат од канцелариите на своите колеги објавени на веб порталот на Адвокатската комора. За преглед на листата на канцеларии од другите градови притиснете тука.

 


Извор: Адвокатска комора на Република Македонија - www.mba.org.mk