27-28/01/2014 - Training EXPO 2014 - Отворени денови на деловна едукација

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 526 пати
Датум на објава: 18/01/2014

 

Се наближува вториот по ред Training EXPO 2014 - Отворени денови на деловна едукација во организација на Triple S Group. На 27ми и 28ми јануари во хотел Александар Палас ќе имате можност да се запознаете со современите предизвици во деловното работење пренесени од реномирани домашни и странски предавачи и можност да остварите близок контакт со останатите присутни компании. Овогодинешниот Training EXPO е посветен на сите генерални и секторски менаџери кои ќе дознаат кои се начините да се дојде до „свежи пари“, кои се новите пазари, како да се зголеми продуктивноста на вработените итн.

 

27 - 28 јануари, 2014 година

09:00 - 16:00

хотел Александар Палас, сала К2

 

Повеќе информации на TSGroup.mk или за пополнување на апликација на http://tiny.cc/expo14