Промоција на проект со поддршка од Кралство Норвешка

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 576 пати
Датум на објава: 02/02/2014

Дирекцијата за заштита на личните податоци има чест да ве покани на официјалното започнување на проектот „Техничка помош за зајакнување на организациските и институционалните капацитети за заштита на личните податоци“.