Можност за пракса во Американско катче Скопје

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 958 пати
Датум на објава: 04/02/2014

Американското катче во Скопје нуди можност за пракса отворена за средношколци, студенти и дипломирани. Може да се аплицира до 15ти февруари!

 

Кои се придобивките од праксата? Што би научиле?

 

  • како функционира мала библиотека
  • подобрување на вашите компјутерски вештини и вештини за комуникација
  • подобрување на вашите вештини за пишување и зголемување на вашиот потенцијал за лидерство
  • подобро искористување на вашата креативност
  • добивање на соодветен сертификат или препорака
  • надоместок за храна и патни трошоци за практикантот

 

Услови

 

Секој практикант треба да исполни минимум 60 часа работа со персоналот на Американско катче доколку сака да се здобие со сертификат или препорака. Сите задачи кои ќе бидат исполнети во рамките на работните часови ќе бидат наведени во препораката.
Секој практикант по исполнување на првите 30 работни часа, ќе добие фидбек за извршената работа и совети за тоа како да ги искористи своите умешности и како да ја подобри својата работа во иднина

 

За да аплицирате, испратете ваше CV на ac.programs@yahoo.com најдоцна до 15ти февруари,2014. Избраните практиканти ќе почнат со пракса во месец март.

 

Повеќе информации за повикот може да проследите на фејсбук страната на Американско катче.


Извор: Млади Инфо - http://www.mladiinfo.eu/