Виенска конвенција за конзуларни односи

Автор: justicia.mk
Прoчитана: 3629 пати
Датум на објава: 03/12/2013

Виенска конвенција за конзуларни односи составена во Виена на 24.Април 1963 година.

 

Државите договорнички се согласија за следното, конвенцијата можете да ја погледнете тука.

 

Доколку сте заинтересирани можете да ги погледнете и другите публикации кои можете да ги преземете од Justicia.mk.