Меѓународни здравствени регулативи

Автор: Светска здравствена организација
Прoчитана: 617 пати
Датум на објава: 03/12/2013

Меѓународни здравствени регулативи издадени од Светска здравствена организација.

Ова е второ и последно издание во моментот, доколку сакате да го видите односно преземете, тоа можете да го направите тука.

 

Доколку сте заинтересирани можете да ги погледнете и другите публикации кои можете да ги преземете од Justicia.mk.