Предавање „Nacionalni identitet, kultura i samopoštovanje“ (д-р Елвио Бакарини)

Автор: Justicia.mk
Прoчитана: 672 пати
Датум на објава: 12/05/2014

 

Почитувани студенти, Правниот Факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, има чест да Ве покани на предавањето „Nacionalni identitet, kultura i samopoštovanje“ од Професорот на Филозофскиот Факултет во Ријека, д-р Елвио Бакарини.

 

Предавањето ќе се одржи во салата за состаноци на Правниот Факултет „Јустинијан Први“- Скопје (сала за ННС под деканат), на 20 Мај (вторник), 2014 година, во 16 часот.

 


Извор: Правен факултет „Јустинијан Први“ Скопје