Информативна книга за ментално здравје, човекови права и нивна легислатива

Автор: Светска здравствена организација
Прoчитана: 629 пати
Датум на објава: 15/12/2013

Светска здравствена организација издава „Информативна книга за ментално здравје, човекови права и нивна легислатива“ под слоганот „Запрете ексклузија, осудете се да се грижите“.

 

Публикацијата можете да ја погледнете овде

 

Доколку сте заинтересирани можете да ги погледнете и другите публикации кои можете да ги преземете од Justicia.mk.