Анализа на механизмите за спречување и заштита од дискриминација во Република Македонија

Автор: Здружение на млади правници
Прoчитана: 553 пати
Датум на објава: 08/12/2013

Анализа на механизмите за спречување и заштита од дискриминација во Република Македонија изработено од Здружение на млади правници со поддршка од американскиот народ преку Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД) во рамките на Проектот на УСАИД за граѓанско општество. 

 

Публикацијата можете да ја преземете тука.

 

Доколку сте заинтересирани можете да ги погледнете и другите публикации кои можете да ги преземете од Justicia.mk.