Потребни средства за престој во земјите членки на шенгенската зона

Автор: justicia.mk
Прoчитана: 511 пати
Датум на објава: 22/12/2013

Потребните средства за престој во земјите членки на шенгенската зона, како прилог можете да го преземете тука.

 

Доколку сте заинтересирани можете да ги погледнете и другите документи кои можете да ги преземете од Justicia.mk.