Sara Fashion: Администратор за Човечки Ресурси

Огласот е објавен на: 30/09/2016 Огласот завршува на: 16/10/2016
Автор: vrabotuvanje.com.mkОгласот е прегледан: 1801 пати

 

Друштвото ДЕ-ТА постои од 1999 година. Сопственик е на ланецот продавници Сарафешн во Македонија и Србија и официјален застапник за брендот Пенти  во Македонија.  ДЕ-ТА е лидер во регионот  по снабденост со чорапи, хулахопки и долна облека.  

Посветени сме на развој, наградување и задржување на своите вработени и за таа цел компанијата обезбедува структуирани процеси, процедури, ресурси и работно опкружување кои ќе го извлечат најдоброто од Вас.

 

Преку обуки и едукација на нашите вработени во Менаџмент академијата на Сарафешн, со внатрешни или надворешни експерти, вложуваме во професионалниот и личен развој на секој вработен.

 

ДЕ-ТА има потреба од  АДМИНИСТРАТОР ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ  кој ќе биде нов член во Секторот за човечки ресурси и дел од професионалниот тим на Сарафешн.

Главната цел на оваа позиција е да обезбеди  административно-техничка поддршка на секторот човечки ресурси, особено во делот на регрутирање, комуникација со кандидати, подготвување и водење уредна документација за сите вработени при прием и отпуштање, работење согласно Законските прописи во РМ и политиките и процедурите за човечки ресурси.

 

Кандидатите е потребно да поседуваат:

 

  • Завршено високо образование, Правен факултет
  • Административно искуство во областа на човечки ресурси  или завршени обуки од областа на управување со човечки ресурси ќе се смета за предност
  • Познавање на законската регулатива поврзана со Закон за работни односи и човечки ресурси
  • ...

...повеќе информации на следниов линк.