Адвокатско друштво ИНТЕР ПАРТЕС: Стручен соработник и приправник

Огласот е објавен на: 26/11/2016 Огласот завршува на: 11/12/2016
Автор: vrabotuvanje.com.mkОгласот е прегледан: 2311 пати

 

Адвокатско друштво ИНТЕР ПАРТЕС од Скопје има потреба од стручен соработник и приправник. За работно место стручен соработник потребни се следните квалификации:

 

- положен правосуден испит

- познавање на англиски јазик

- работно искуство ќе се смета за предност

 

Вашите CV-а со фотографија испратете ги на email: office@interpartes.mk 

 

Повеќе инфо на: vrabotuvanje.com.mk