ДОТ Архитекти: Правник

Огласот е објавен на: 24/11/2016 Огласот завршува на: 10/12/2016
Автор: vrabotuvanje.com.mkОгласот е прегледан: 2968 пати

 

Фирма од областа на градежништвотот и архитектурата ДОТ Архитекти има потреба од Правник. Основните одговорности вклучуваат :

- Жалби, приговори, опомени, дописи, извршители, нотари, адвокати, поднесоци, договори, одлуки, решенија; и

- Правни работи од областа на канцелариско и архивски работење и работно право.

 

Работникот треба да ги поседува следните квалификации: 

 ВСС

- Правен факултет

- Положен стручен испит

- Правосуден – ќе се смета за предност

 

Повеќе инфо на: vrabotuvanje.com.mk