Адвокат Игор Марковски: Правник

Огласот е објавен на: 06/03/2017 Огласот завршува на: 10/03/2017
Автор: vrabotuvanje.com.mkОгласот е прегледан: 1771 пати

 

Адвокатската канцеларија на Адвокат Игор Марковски од Скопје објавува јавен повик за вработување на Правник.

 

Потребни квалификации:
- ВСС Правен факултет ,
- со или без работно искуство,
со или без положен правосуден испит
- одлично познавање на Англиски јазик,
- одлично познавање на MS Office.

 

Телефон: 078 452 269